Magnus Jonsson Szatek

Magnus spelar antingen Flügelhorn, Rhodes eller bas på de flesta låtarna och är en tungt bidragande orsak till att det här musikprojektet existerar. Det är i våra sessions genom åren som sättet att arbeta och göra musik tagit form. Magnus är också den gemensamma nämnaren i de flesta musiker som blivit inblandade och som medverkar på olika låtar.

Magnus är medlem i Florence Valentin och har genom åren spelat med en lång rad musiker och band. Bla. Moneybrother Existensminimum, Thunder Express samt medverkat live och på skiva med band och artister som: Belle and Sebastian, KSMB, Stefan Sundström, Johan Johansson, Club Killers, Kevin Rowland, DKT/MC5 , The Solution, Shout Out Louds, Perssons Pack, Parker Lewis, Twopointeight, Pernilla Andersson, Those Dancing Days, Nicke Borg, Diamond Dogs, Electric Boys m.fl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s