Lars Lengquist

”En berusad västeråsare hörde fel och trodde mitt smeknamn var Längtan (istället för Lenkan som varit brukligt sedan barnsben). Jag fick en klump i halsen, ett nytt smeknamn samt ett artistnamn. Tanken med låtskriveriet är bara att göra det jag kan. Att skriva texter om det jag kan och göra de melodier som jag kan göra. Varken mer eller mindre.

Jag vill bara vara personlig. Och jag vill att alla som är inblandade gjuter ner sin personlighet i låtarna. Det är viktigare än kontroll.”

Lars är även en del av duon 66 mil samt konstnär med flertalet utställningar i bagaget, bla. Med konstnärsduon Diagram som han driver tillsammans med Anders Granberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s